Freitag, 27. Februar 2009

Dragi Hrvati,

Vjerojatno ste dosad i sami došli do spoznaje da je Lijepa naša silovana, i vi skupa s njom. Ako niste, u sljedećih godinu, dvije ta činjenica će i vama postati kristalno jasna. Izdana, opljačkana, prodana. Zadužena preko svake mjere. Po stranom diktatu prodali smo banke u bescijenje, PLIVA-u, telekomunikacije, INA-u.. more smo dali besplatno. Raspustili smo oslobodilačku vojsku, domovinski rat proglasili zločinom. No to je samo početak.

Društvena imovina je rasprodana, novci oprani kroz raznorazne projekte i političke nagodbe. Kurvin pir je završio, i račun dolazi na naplatu. Od VAS se očekuje da ga platite. Kako se država bude kretala prema bankrotu uvoditi će se novi nameti i porezi koji će do kraja uništiti i ovako slabo gospodarstvo. Sav prihod ići će u servisiranje duga stranim bankama. No ništa neće biti dovoljno. Devalvacija kune biti će sve izvjesnija. Kad se to desi, deseci tisuća Hrvata ostati će bez stana, bez posla, bez ičega. S vremenom i vi. Država će doći i po vaše privatno vlasništvo. Početak smo vidjeli u novim zakonima o golfu i poljoprivrednom zemljištu. Neće vas spasiti HDZ, SDP, HNS, HSS, HSP, niti itko drugi. Neće vas spasiti Šuker, Sanader, ili Mesić. Oni su Hrvatsku i doveli u sadašnje stanje. Hrvatski narod povjerio im je kuću na čuvanje, a oni su je prodali. Neće vam pomoći niti Goran Radman niti Ivica Mudrinić niti Nadan Vidošević, niti ekonomsko vijeće. Ako će ikoga spašavati, biti će to bankrotirane strane banke i svoje guzice. Za vas je predviđena motika.
Posebno vam neće pomoći EU. Možda ste primijetili da se untaoč kroničnom pomanjkanju novca EU reforme financiraju i provode bez zastoja. Reforme koje zahtijevaju, reguliraju i koštaju, koje vi plaćate, a koje se svode samo na birokratsku kontrolu svake vaše aktivnosti. EU pravila već sada upravljaju vašim životima. Nemate pravo prigovora. Nemate nikakva prava, samo privilegije ukoliko vam se velikodušno dodijele. Za svaku aktivnost morat ćete tražiti dozvolu, koju možete dobiti samo ako imate odgovarajući papir od odgovarajuće institucije koja ima dozvolu. Bit ćete registrirani i procesuirani. Dovedeni u red. Pitanje je vremena kad ćete početi plaćati zrak koji udišete, tj. izdišete (CO2).
Mislite li zaista da Sanader, Mesić i vesela ekipa poluretardiranih lopova stvarno upravljaju Hrvatskom? Oni su samo honorarni namještenici, oportunisti sa pristojnom provizijom. Iz gluposti ili zlobe, njihov je zadatak bio baciti Hrvatsku na koljena, zadatak uspješno izvršen. Uskoro ćete biti spremni za policijsku državu pod kontrolom EU komisije i međunarodne zajednice. Biometrijske RFID putovnice i osobne iskaznice te zakon o navijačima tek su prvi koraci u tom smjeru. Već započeta hajka na slobodu govora bit će sve jača. Vidjet ćete reinkarnaciju političkih prekšaja i verbalnog delikta. Politička korektnost biti će norma i zakon. Instrumenti totalitarne diktature su uspostavljeni, a zakoni koji ju omogućuju odavno napisani. Još se samo mora podignuti koja korumpirana saborska rukica. Budete li samo gledali kako se povijest ponavlja završit ćete s čipom u ruci kao i vaš pas ili mačka, morat ćete vaditi dozvolu za dijete, a uzreku svoj na svome možete slobodno zaboraviti. Bit ćete tuđi namještenici na vlastitoj djedovini, bez obzira posjedovali formalno nešto ili ne.

Neće vas spasiti nitko do vas samih. Sloboda ne dolazi bez odgovornosti. Ako se odreknete odgovornosti, izgubiti ćete i slobodu. Informirajte se o svemu što se trenutno događa. Informirajte druge. Organizirajte se i preuzmite odgovornost za svoju budućnost. Ne očekujte od države da vas spasi. Država živi od vas, a ne vi od države. Vrijeme je da shvatite kome Hrvatska stvarno pripada. Ne stranim bankama, saboru, vladi, MMF-u, ili Europskoj uniji. Hrvatska pripada VAMA, HRVATSKOME NARODU.

Imate jednostavan izbor: ropstvo i policijska država, ili sloboda za vas i vašu djecu. Na vama je da odlučite.


Trenutak istine


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen